BİANCOCELESTİ SEVDALILARI

Noi Siamo Qua! Sempre con te,unica fede,unica passione,e cantero,finché vivro,FORZA LA LAZİO! FORZA BİANCOAZZURİ! AVANTİ LAZİO!

28 Ağustos 2010 Cumartesi

Lazio 2010-2011 Sezonu Transferleri

Hayal kırıklığıuyla geçen bir yılın ardından Yeni sezona geçen sezondan daha iyi bir kadroyla giriyoruz.(Kolarov'un gitmesi dışında tabii) Yeni sezonda bakalım kimler Lazio ailesine katılırken kimler veda etmiş:

Javier Garrido : Kesinlikle kaliteli bir oyuncu.Aleksandr Kolarov'un yerine alındı fakat Kolarov gibi bir oyuncunun ardından çok çok üst düzey bir futbol sergilemesi gerekecek.Her ne kadar iyi bir oyuncu olsa da Kolarov'un yerini dolduracak nitelikte değil.Yine de kalitesini göstermesi halinde takıma faydalı olacaktır.













Mark Bresciano: Lazio'nun bu sene ortasahaya yaptığı transferlerden biri.Yine kaliteli ve istikrarlı bir oyuncu.Ortasahamıza katkıda bulunacaktır.İtalya Ligi'nde yaklaşık 10 senedir oynuyor olması ve ligi tanıyor olması da önemli bir ayrıntı.

Hernanes: İşte Lazio'nun bu transfer döneminde yaptığı en akıllıca hareket.25 yaşında olan ve Brezilya'nın yetiştirdiği en büyük yeteneklerden Hernanes'in Lazio'muz tarafından kapılması beni çok sevindirdi.Orta sahaya büyük dinamizm getirecek bu çocuk,gerçek performansını sergilediği taktirde Lazio'yu daha üst sıralara taşıyacaktır.

Bunun dışında takımdan ayrılan isimler oldu.Yaşlı kaleci Carrizo,Senelerdir fazla maaş ödemesi olmaktan fazlası olamayan Roberto Baronio ve forma şansı bulamayan Makinwa neyse de,Bana kalırsa çok iyi bir oyuncu olan Hitzlsperger'in takımda adam gibi oynayamadan yollanması ve tabii ki de Lazio'nun geçen seneki en iyi oyuncusu,yıllarca dünyanın en iyi sol beki olabilcek Kolarov'un ayrılması güzel olmadı..Dileriz bütün bu gelen oyuncular takıma fayda sağlar ve Lazio'muz üst sıralar için mücadele verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder