BİANCOCELESTİ SEVDALILARI

Noi Siamo Qua! Sempre con te,unica fede,unica passione,e cantero,finché vivro,FORZA LA LAZİO! FORZA BİANCOAZZURİ! AVANTİ LAZİO!

18 Eylül 2010 Cumartesi

Serie A 3.Hafta Maç Öncesi: Fiorentina - SS Lazio

                             ACF Fiorentina v Società Sportiva Lazio 1900
Serie A
18/9/2010
Saat 19.00
Stadio Artemio Franchi, Firenze

Serie A 3.Hafta açılış maçında Fiorentina'ya konuk oluyoruz.Bu sezonun başından beri güçlü ve arzulu bir takım olduğumuzu gösterdik.Sampdoria'ya 2-0 yenilsek te oynanan oyun herkesi mutlu etti.Ardından da Bologna'yı evimizde iyi bir performansla 3-1 mağlup ettik.Bu maç,başkentin bir numaralı ekibinin yeniden doğuşunun habercisi olacak.
Takımdaki son haberlere gelecek olursak,Reja 3 haftada 3.farklı dizilişi deneyecek gibi gözüküyor.Zarate'nin performansının düşüklüğü ve 4lü savunmanı bize daha çok uyduğunu gören Reja,takımı büyük ihtimalle 4-5-1 oynatacak.

Rakibimiz Fiorentina'ya gelirsek,çok iyi kadroya sahipler ve birçok takım gibi onlarda bu sene Avrupa Kupaları için mücadele verecek.Yakından tanıdığımız eski sağ bekimiz De Silvestri büyük ihtimalle 11'de olacak.Ayrıca Menekşeler'in teknik direktörlüğünü de yakından tanıdığımız bir isim,Sinisa Mihajlovic yapıyor.Onlarda 4-2-3-1 gibi bir kadroyla sahada olacaklar.Golcü isimleri Gilardinho'nun bu aralar oldukça suskun olması bizim için önemli bir avantaj.

Sonuca gelecek olursak,bu maçı kazanabilecek güce sahibiz.Fiorentina elbette dünya futbolunun önemli kulüplerinden ve etkili oyunculara sahipler.Ama bu bizim onlardan korkmamız anlamına gelmiyor.Umuyorum ki oyuncularımız tüm güçlerini sahaya yansıtacak ve bizleri sevindirecek puanı alacaklar.Forza Lazio!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder