BİANCOCELESTİ SEVDALILARI

Noi Siamo Qua! Sempre con te,unica fede,unica passione,e cantero,finché vivro,FORZA LA LAZİO! FORZA BİANCOAZZURİ! AVANTİ LAZİO!

12 Eylül 2010 Pazar

Serie A 2.Hafta Maç Öncesi : SS Lazio - Bologna FC





Società Sportiva Lazio 1900 vs. Bologna Football Club 1909


Serie A
Saat :16.00
Stadio Olimpico, Roma

İşte taraftarımızın önünde ilk maçımızda Bologna'yla karşılaşıyoruz.İlk haftada Sampdoria'ya karşı alınan mağlubiyet kötü olsa da Bologna maçı bizim için asıl başlangıç sayılabilecek bir maç olacak.

Daha önce Reja'nın uygulamaya çalıştığı 3-5-2 taktiğinin tehlikeli olduğunu ve uygulanmasından vazgeçilmesi gerektiğini söylemiştim.Ve sonunda Reja'nın 4-3-1-2 gibi bir taktik uygulayacağı belirtiliyor.Bu durumda Lichsteiner sağ bek olarak oynayacak.Defansın ortası ise beni en çok endişelendiriyor.Biava'nın gittikçe fazla forma şansı bulması bana kalırsa çok kötü bir durum.Yerinde ondan daha iyi bir Stendardo oynayabilecekken Reja tarafından Biava'nın fazlaca destek bulmasını anlayamıyoruz.Dias'ta oldukça yetersiz.Radu sanırım sol bekte forma şansı bulacak.Garrido'nun bu maça neden çıkmadığını bilmiyorum.Sakatlığı mı var acaba bilmem ama Garrido'nun oynayacağı maçlarda Radu Biava'nın yerine çekilmeli.

Ortasahamız ise iyi durumda.Ledesma yine büyük ihitmalle 11'de.İlk maçta başarılı bir performans göstermişti Ledesma.Mauri geçen maçta yokları oynayan Matuzalem yerine forma şansı bulacak.Geçen sene Mauri'nin ligde kalmamızda nasıl bir katkı yaptığını unutmayalım.Umarız kaldığı yerden devam eder.Brocchi'de bu maçta forma şansı bulacak.Hernanes ortasahanın ileri ucunda hücuma katkı sağlayacak.Beni çok heyecanlandıran bir oyuncu Hernanes ve topu ayağına aldığında yapacaklarından hiç şüphem yok.

Forvet hattında ise Zarate-Rocchi ikilisini göreceğiz.Floccari'nin yokluğunda kaptan görev yapacak.Zarate'nin harika bir oyuncu olduğunu biliyoruz ve onun için tek gerekli olan şey gol baskısından kurtulması.Rocchi'nin ise tarihimize geçmesi ve bu formayla 100 gole ulaşması için sadece 7 gole ihtiyacı var.İkisinin çok uyumlu partnerler olmadığını biliyoruz ama arka taraftan daha önce Hernanes'le desteklenmediklerini de biliyoruz.

Bologna'dan bahsedecek olursak,çok harika bir ekip değiller ama bireysel anlamda yetenekli oyuncuları var.Diego Perez ve Gaby Mudingayi'li defansif ortasahayı geçmek zor olacak.Mudingayi daha önce bizde oynamış ve fayda sağlamıştı.İçimizden biri Mudingayi bugün Bologna formasıyla Olimpico'ya dönecek.Ayrıca Marco Di Vaio gibi etkili forvete sahipler ama bizim defansif anlayışımızla bugün fileleri havalandıramayacağını düşünüyorum.

Sonuçta,herkesin bizi favori gösterdiği maçta,Bologna'ya karşı iyi bir oyun ve bu oyunun sonucunda net bir skor bekliyoruz.Bu sezon stadımızda taraftarımızın karşısına ilk defa çıkacağımız maçta,Bologna'yı yenerek lige asıl başlangıcımızı yapmalıyız.Bu sezon kümede kalma savaşı gibi birşeye tahammülümüz yok ve kabul edilebilecek tek skor galibiyet olacak.

Muhtemel Lazio Kadrosu: 86 Muslera; 2 Lichtsteiner, 20 Biava, 3 Dias, 26 Radu; 32 Brocchi, 24 Ledesma, 6 Mauri; 8 Hernanes; 10 Zarate, 9 Rocchi.


(Yedekler.: 12 Berni, 39 Cavanda, 13 Stendardo, 11 Matuzalem, 15 Gonzalez, 17 Foggia, 18 Kozak) T.D: Reja.
 
Muhtemel Bologna Kadrosu: 1 Viviano; 16 Esposito, 13 Portanova, 6 Britos; 8 Garics, 26 Mudingayi, 15 Perez, 19 Rubin; 32 Cesarini; 20 Gimenez, 9 Di Vaio.


(Yedekler: 22 Lupatelli, 18 Moras, 21 Cherubin, 17 Radovanovic, 77 Siligardi, 69 Meggiorini, 35 Paponi) All. Malesani.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder