BİANCOCELESTİ SEVDALILARI

Noi Siamo Qua! Sempre con te,unica fede,unica passione,e cantero,finché vivro,FORZA LA LAZİO! FORZA BİANCOAZZURİ! AVANTİ LAZİO!

26 Eylül 2010 Pazar

Serie A 5.Hafta Maç Öncesi: AC Chievo Verona - SS Lazio


                                        A.C. Chievo vs S.S. Lazio


Stadio Marc’Antonio Bentegodi di Verona
26 Eylül 2010
Saat:16.00

Bizler Olimpico'da Milan'a karşı oynadığımız oyunu yorumlarken,Napoli kentinden Chievo Verona bir galibiyet daha çıkarıyor ve puanını 9'a yükseltiyordu.

Chievo dünya futbol tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir takım.Kendi halinde,küçük Verona şehrinde top tekmelerken kendini herhangi bir maddi destek olmaksızın oyuncuların çabasıyla 2001'de Serie A'da bulmuş bir takım.Daha da ilginci,Serie A'ya çıktığı sezon 5.olarak UEFA Kupası'na katılma hakkı kazanmış bir takım.Mucizelerin takımından bahsediyoruz.Bugün rakibimiz olacak takımdan.

Maçtan önce bir istatistik iletelim: Bentegodi'deki son 8 maçımızda sadece 1 kez kaybetmişiz.Bu istatistği verdikten sonra maç hakkında konuşmaya başlayalım.Eğer Avrupa Kupalarına bilet istiyorsak bu tür zorlu deplasmanlardan mutlaka puanla dönmeliyiz.

Lichsteiner 1 maç aradan sonra 11'de başlayacak.Taktik hakkında olmulu bir gelişme yaşandı ve nihayet Reja takımı 4-3-1-2 şeklinde sahaya çıakrmaya karar verdi.Kesinlikle 3'lü defans veya tekli forvet varyasyonlarından bize daha uygun bir taktik anlaşıyla sahaya çıkıyoruz.Zarate ve Floccari ileride ikili forvet olarak görevini yerine getirecek.Javier Garrido nihayet sakatlıktan kurtuldu ve bu sezon ilk defa takımın kadrosunda yer alacak ve Reja'dan görev bekleyecek.Matuzalem de yorgun Ledesma'nın yerinde forma giyecek.


Rakip Chievo'da terübeli ortasaha Luciano'nun forma giyemeyecek olması büyük bir avantaj ancak yine de çok etkili gol silahları var.Özellikle Bogliacino-Moscardelli-Pelissier üçlüsüne dikkat edilmeli.Bugün Muslera'ya çok iş düşebilir.


Maçla ilgili genel bir yorum yapacak olursak,çok zorlu bir maç olacak.Karşımızda formda bir Chievo var ve özellikle hücum hattı çok etkili.Eğer onlara bugün koaly gol şansı verirsek,onlar da atar.Bu özelliklerini durdurmamızın tek yolu Bologna maçındaki gibi tam saha pres uygulamak.Bizim de çok golcü bir hücüm hattımız var ve bizim de mutlaka gol üreteceğimizi düşünüyorum.Maç bol gollü geçecek gibi gözüküyor.Umarım daha çok atan taraf Lazio'muz olur.Forza Lazio!

Muhtemel Lazio Kadrosu: 86 Muslera; 2 Lichtsteiner, 20 Biava, 3 Dias, 26 Radu; 32 Brocchi, 11 Matuzalem, 6 Mauri; 8 Hernanes; 10 Zarate, 22 Floccari.
(A disp.: 12 Berni, 13 Stendardo, 14 Garrido, 23 Bresciano, 24 Ledesma, 9 Rocchi, 18 Kozak) T.D Reja.

Muhtemel Chievo Kadrosu: 28 Sorrentino; 20 Sardo, 3 Andreolli, 12 Cesar, 4 Mantovani; 9 Bentivoglio, 16 Rigoni, 7 Marcolini; 26 Bogliacino; 80 Moscardelli, 31 Pellissier.
(A disp.: 18 Squizzi, 21 Frey, 5 Mandelli, 23 Constant, 6 Fernandes, 11 Granoche, 77 Théréau) T.D Pioli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder