BİANCOCELESTİ SEVDALILARI

Noi Siamo Qua! Sempre con te,unica fede,unica passione,e cantero,finché vivro,FORZA LA LAZİO! FORZA BİANCOAZZURİ! AVANTİ LAZİO!

24 Kasım 2010 Çarşamba

Lazio Style Dergisi Yayında!

Lazio Style Dergisi'nin ilk sayısıyla birlikte 25 Kasım 2010 itibariyle yayın hayatına başlayacak.

Büyük kulüpler her zaman reklama ihtiyaç duyarlar.Bunun içinde kulüp televizyonu,radyosu,dergisi gibi hem gelir yaratacak hem de kulübün geniş kitle iletişim araçlarıyla kendilerini ifade etmelerini sağlayacak kuruluşlar kurarlar.Lazio'da seneler boyunca bu tür bir dergiye ihtiyaç duymuştu.Nihayet bugün itibariyle dergimize kavuşuyoruz.

Bu dergi aynı zamanda kulübün Roma'nın sınırları içerisinden çıkmasını da sağlamak için eşsiz bir fırsat olacaktır.Uzun zamandır kulübün web sitesinin oldukça yetersiz ve az güncelleniyor olması dikkatimi çekiyordu.Hatta Lazio adına bazı bloglar bile resmi web sitesinden daha geniş kapsamlıydı.Web sitesi daima güncel,dopdolu ve tüm dünyadaki Laziolulara hizmet sağlayacak kapasitede olmalı.Eğer bu dergi buna yardımcı olacaksa , kesinlikle çok iyi bir reklam aracı olacaktır.Biz Türk Lazio taraftarlarının bu dergiye ulaşma ihtimali ise henüz gözükmüyor.Umarız ingilizce dil desteğiyle e-dergi çıkarılması gibi bir plan vardır ve bizlerde bu dergiye ulaşabiliriz.

Lazio'muza hayırlı olması dileğiyle,

Forza Lazio!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder