BİANCOCELESTİ SEVDALILARI

Noi Siamo Qua! Sempre con te,unica fede,unica passione,e cantero,finché vivro,FORZA LA LAZİO! FORZA BİANCOAZZURİ! AVANTİ LAZİO!

24 Kasım 2010 Çarşamba

Serie A 13.Hafta Maç Sonu Parma 1-1 SS Lazio

Parma 1 (Crespo 23′)
Lazio 1 (Antonelli 45′ k.k.)


Maç oynanırken bayram tatili dönüşünde olduğumdan maçı izleyemedim.Ama maçın geniş özetini buldum.Evet maalesef mutlaka kazanmamız gereken maçta vasat bir oyun sergileyerek kazanamadık.Düşüşümüz devam etti ve skor üretme problemimizin önüne geçemeyerek rakibin kendi kalesine attığı golle bir puanı kurtardık.

Maçta Hernanes ve Mauri ikilisinin varlık gösterememesi ileri gitmemizde büyük engel oldu.İlk 10 haftada gösterdiğimiz büyük çıkışın en büyük mimarları olan ikilinin performansındaki belirgin düşüş hücüm gücümüzü ve orta saha direncimizi inanılmaz azaltıyor.Ledesma'nın da oynamamış olması defansla orta saha arasındaki bağlantıyı bozdu.

23.dakika da Crespo'nun attığı golle 1-0 yenik duruma düştük.2000 yılındaki efsane kadromuzun bir parçası olan Crespo'yu Parma forması altında olsa da görmek gülümsetti.Ama golden sonra çılgıncasına sevinmesini anlayamadım.Elbette gol attıktan sonra sevinmesi en doğal hakkı ama onu Crespo yapan Lazio'da geçirdiği yıllardır ve biraz daha mütevazı davranmasını beklerdim.Devre sonuna yaklaşırken korner vuruşundan öndirekte Parmalı Antonelli'nin ters kafa vuruşuyla skora denge getirdik.Maç bu skorla bitti ve Ennio Tardini'de 2 puan bıraktık.

Sırada Albinoleffe ile oynanacak Coppa İtalia 4.Tur maçı ile Serie A'da Catania maçı var.Muhakkak kazanmamız gereken 2 maç.Zaten 2 takımında oldukça üstünde bir ekibiz.Kupada da başarı hedefliyorsak kaza yaşamamalıyız.Ligin ilk yarısında yapabileceğimiz puan kaybı limitini doldurduk.İlk 3'ten ayrılmadan devam etmek adına bu haftayı çok iyi geçirmemiz gerekiyor.Ayrıca polis tarafından öldürülen taraftarımız Gabriele Sandri adına Parma'lı taraftarların açtığı pankartla yazımızı sonlandıralım.Forza Lazio!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder