BİANCOCELESTİ SEVDALILARI

Noi Siamo Qua! Sempre con te,unica fede,unica passione,e cantero,finché vivro,FORZA LA LAZİO! FORZA BİANCOAZZURİ! AVANTİ LAZİO!

13 Kasım 2010 Cumartesi

Serie A 11.Hafta Maç Sonu: Cesena 1-0 SS Lazio

Cesena 1(Parolo,85)
SS Lazio 0

Cagliari maçıyla dile getirdiğimiz futbolumuzdaki düşüş,geçen hafta Roma'ya kaybetmemizle büyük bir tehlikeye dönüşmüştü.Aynı düşüş devam etti ve ligin dibindeki Cesena'ya kaybederek liderlik koltuğunu devrettik.

Evet,2 haftada 2.mağlubiyetimiz.Biri ezeli rakibimize,biri ligin dibine demir atmış Cesena'ya oldu.Kadromuzun yetersizliği 10.haftadan itibaren gözle görülmeye başlanmştı zaten.Bu tatsız tuzsuz maçta da son dakikalara gelirken uzak mesafeden yediğimiz gol bizi yıktı ve liderliği Milan'a bırakmamıza sebep oldu.Maçta Hernanes,Mauri,Brocchi,Lichsteiner gibi isimler ilk 11'de değildi.Özellikle Mauri ve Hernanes'in olmayışıyla hücüm gücümüz yarı yarıya düştü.Orta saha çok dirençsizdi.Zarate sezon başından beri olduğu gibi hayal kırıklığıydı.

Rakibimiz Cesena'da çok iyi oynamadı ama golü atan taraf olarak kazandılar.Onları da kutlarım.
Sonuç olarak takımdaki özgüven ve inanç çok büyük bir düşüş yaşamış durumda.Geçen haftaki maçın etkisinde kalındığı belli oluyor.Hakem bize sadece 3 puanı değil,takım içindeki bir çok olumlu şeyi kaybettirdi.Yine de her şey bitmiş değil.Bu hafta İnter-Milan maçı var.Bizde yine bizi bir puan geriden takip eden Napoli ile oynayacağız.Napoli de hem tribünlerde hem sahada çok büyük bir ezeli rakibimiz.Onları yendiğimiz takdirde hem takım tekrar toparlanır,hem Napoli'ye ağır bir darbe vurulmuş olur hem de Milan derbisinin sonucuna göre tekrar liderliğe yükselebiliriz.Forza Lazio!

2 yorum:

  1. bu yenilgi, roma yenilgisinden daha fazla uzdu beni. az evvel napoli macini kazandik, haftaya parma deplasmaninda da kaybetmememiz gerekiyor. napoli mac postunda daha ayrintili bi yorum yazicam.

    YanıtlaSil
  2. evet beni de roma macından daha cok üzdü.boyle zayıf takımlara verilen puanlar çok can sıkıyor.napoliyi yenerek hem güclü rakibimize darbe vurmus olduk hem de toparlandık ama yine seri galibiyetlere baslamamız lazım.bu arada bayram sebebiyle mac sonu yazısını hala yazamadım kusura bakmayın.

    YanıtlaSil