BİANCOCELESTİ SEVDALILARI

Noi Siamo Qua! Sempre con te,unica fede,unica passione,e cantero,finché vivro,FORZA LA LAZİO! FORZA BİANCOAZZURİ! AVANTİ LAZİO!

29 Ekim 2010 Cuma

İtalya Kupası 3.Tur Maç Sonu : SS Lazio 3-0 Portogruaro

Lazio 3 (Gonzalez 8′, Kozak 36′, Bresciano 54′)
Potrogruaro 0


İtalya Kupasında 3.Turda zayıf rakibimiz Portogruaro'yu rahatça yenerek 4.Tura yükselmeyi başardık.Portogruaro Serie B'ye bu sene yükselmiş 3.500 nüfüslu küçük bir kasabanın takımı.Bu da tarihlerindeki en önemli maçlarından biriydi ve yenilmelerine rağmen takımlarıyla gurur duymalarını sağladı.

Maça yedek oyuncularla başladık.Kaleci Berni,Diakite,Stendardo,Scaloni,Gonzalez,Kozak,Garrido bu isimlerdendi.Maç kontrolümüzde geçti ve rahat bir oyunla maçı kazandık.4.turdaki rakibimiz Albinoleffe oldu.Bu turu da geçmemiz takdirinde karşılaşacağımız takım ise Roma.Kesinlikle hoş bir sürpriz.Hele ki bu onları da yenerek kupaya ulaşmamız halinde olursa..

*****************************************

En İyimiz: Mark Bresciano, en iyi oyuncumuz oldu.Çalışkanlığını ve tecrübesini gösterdi,güzel bir gol attı ve önemli maçlarda da ilk 11'de tercih edilebileceğini gösterdi.

En Kötümüz: Aslında hiçbir oyuncumuz çok kötü bir performans göstermedi fakat Diakite önemli hatalar yaparak zaman zaman takımı zor durumda bıraktı.

*****************************************

Pazar günü Palermo'yla deplasmanda oynayacağız.Maç oldukça zorlu geçecek ama takımımız çok iyi durumda ve galibiyet serisini devam ettirmemiz gerekiyor.Forza Lazio!

1 yorum: