BİANCOCELESTİ SEVDALILARI

Noi Siamo Qua! Sempre con te,unica fede,unica passione,e cantero,finché vivro,FORZA LA LAZİO! FORZA BİANCOAZZURİ! AVANTİ LAZİO!

13 Ekim 2010 Çarşamba

Serie A 6.Hafta Maç Sonu SS Lazio 1-0 Brescia

Lazio 1 (Mauri 45′)
Brescia 0

Öncelikle geç gelen yazı için özür dilerim.Yoğun tempoda vakit bulmak kolay olmadı.

Maç öncesi yeni kartalımız Olimpia'nın uçuşu görülmeye değerdi.Milan maçından önce ilk kez stadda uçan ve 2 maçtır bize uğur getiren Olimpia,stadımızdaki maçlardan önce uçmaya devam edecek ve biz Lazio'lulara inanç aşılamaya devam edecek.

Oyuncuların performansını değerlendirecek olursak,Muslera yine ve yine başarılıydı.Defans hattı da başarılı performansını sürdürdü.Biava bizi şaşırtmaya devam ediyor.Sene başında yetersiz bulduğumu söylememe rağmen çalışkanlığı ve performansı takdiri hak ediyor.Radu,Lichsteiner ve Dias zaman zaman Eder tarafından zorlansalar da Brescia hücümlarını kesmeyi başardılar.Hernanes sene başından beri defalarca neden doğru transfer olduğunu bir kez daha kanıtlarayak takımı sırtladı.İsabetli pasları ve tehlikeli şutlarıyla hücum gücümüzün büyük bolümü olduğunu ispatladı.Ortasahamız dirençli ve mücadeleci özelliğini sürdürerek maçı kontrol etmemizde önemli rol oynadı.Forvet hattında Floccari ve Zarate vardı.Floccari iyi bir performans ortaya koysa da,Zarate vasatı geçemedi.İkinci yarıda kaçırdığı %100'lük gol pozisyonuyla bizi sinirlendirmeyi başardı.

Mauri'ye ayrı bir parantez açmak lazım.Attığı golle 3 puanı getirdi fakat sene başından beri yaptığı şeyler çok daha fazla.Serie A'nın  şuan itibariyle asist kralı ve takımımızın en çok gol atan oyuncusu özelliğini taşıyor.İnanılmaz bir özveriyle sonuna kadar mücadele veriyor.Bu performansıyla da Mauri İtalya Milli Takımına çağırıldı ve mücadelesini karşılığını aldı.Umarız bu çizgisinde devam eder ve hem milli takımda hem de Lazio'da çok başarılar kazanır.


****************************

En iyimiz : Mauri,bir kez daha Lazio camiasını yüzünü güldürdü.Attığı paslar,yardımlaşması ve çabası,kaptanlık görevini başarıyla yerine getirmesi,Sereni'ye yaşattığı zor anlar ve 45'te attığı güzel golle 3 puanı getirmesi harikaydı.

En kötümüz: Zarate genel olarak takım içindeki en vasat performansı gösteren isim oldu.Forvette gerekeni yapamadı ve kaçırdığı %100'lük golle herkesi hayal kırıklığına uğrattı.Ledesma'da formsuz gözüken bir diğer isimdi.

************************
Güzel bir galibiyet aldık.İyi bir performansla elde ettik bunu.Ve sonucunda 6 hafta sonunda 13 puanla liderliğe oturduk.Genellikle lige iyi başlayıp bunu devam ettiremeyen bir takımdık fakat çok daha inançlı bir kadro ve taraftar ile bu sene bu çizgide devam edebileceğimizi ispatladık.Şimdi önemli olan konsantrasyonu kaybetmeden aynı inançla devam etmek.Forza Lazio!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder