BİANCOCELESTİ SEVDALILARI

Noi Siamo Qua! Sempre con te,unica fede,unica passione,e cantero,finché vivro,FORZA LA LAZİO! FORZA BİANCOAZZURİ! AVANTİ LAZİO!

31 Ekim 2010 Pazar

Serie A 9.Hafta Maç Öncesi: US Palermo - SS Lazio

U.S Citta di Palermo - SS Lazio

Stadio Renzo Barbera
31 Ekim 2010 Pazar
Saat:13.30
Kanal: tv8

Derbiye bir kala,güneye,Palermo'ya 3 puan yolculuğuna çıkıyoruz.Bu maç özellikle bir kaç adamın bireysel savaşlarına da dönecek.Şüphesiz Serie A'nın şuanda en iyi teknik direktörü Reja ile bizi çalıştırdığı süre içerisinde de önemli zaferler kazanmış Delio Rossi'nin teknik savaşları merak uyandırıyor.Ayrıca "60 milyon euroya satılmayacak" Pastore ile Hernanes'in neler yapacağını da göreceğiz.Özel olarak merak ettiğim bir konu ise birkaç gün önce FM 2010'da parayı basıp kadroma kattığım Bacinovic'in Palermo'da oynadığını görünce duyduğum şaşkınlık oldu.O da bugün Palermo'da görev alacak.

Reja bugün takımı 4-2-3-1 olarak sahaya sürmeyi planlıyor.Bence oyuncularımıza gayet uygun plan.Zarate görev alacağı ortasaha-forvet arası mevkisinde kaybolmaz ise sorun olmayacaktır.Ayrıca Foggia ve Cavanda sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmadı.



Rakibimiz Palermo'da ise Miccoli dışında eksik bulunmuyo.Onlarda 4-3-2-1 taktiğiyle sahada olacaklar.Özellikle arkadan Bacinovic destekli Pastore-İlicic ikilisine dikkat etmemiz gerekiyor.

Sonuç olarak,derbi öncesinde ligdeki en zorlu deplasmanlardan birine çıkıyoruz.Inter'in kazandığı haftada kesinlikle yenilmememiz gerekiyor.1 puan da reddedilmeyecektir ama her zaman olduğu gibi bu sefer de kazanmamamız için bir sebep yok.Forza Lazio!
PALERMO (4-3-2-1): 46 Sirigu; 16 Cassani, 6 Munoz, 5 Bovo, 42 Balzaretti; 8 Migliaccio, 21 Bacinovic, 23 Nocerino; 27 Pastore, 72 Ilicic; 51 Pinilla. A disp.: (99 Benussi, 3 Goian, 25 Glik, 4 Kasami, 24 Rigoni, 9 Hernandez, 32 Maccaroni) T.D. Delio Rossi

LAZIO (4-2-3-1): 86 Muslera; 2 Lichtsteiner, 20 Biava, 3 Dias, 26 Radu; 32 Brocchi, 24 Ledesma; 10 Zarate, 8 Hernanes, 6 Mauri; 22 Floccari. A disp.: (12 Berni, 13 Stendardo, 14 Garrido, 15 Gonzalez, 11 Matuzalem, 23 Bresciano, 9 Rocchi) T.D. Reja

4 yorum:

  1. Ooo hayirli olsun, yeni gordum ve cok sevindim bu bloga. Buyuk eksiklikti benim icin Turkiye'den bi Lazio blogu olmamasi. Surekli takip edicem ve firsat buldukca yorum yapmaya cali$icam. Umarim kalici olursunuz. :)

    YanıtlaSil
  2. Oncelikle cok tesekkurler.Bende uzun sure boyle bir olusum olup olmadıgını arastırdım ama olmadıgını farkedince kendim kurmaya karar verdim.Tek kisi oldugum ve fazla internet bilgim olmadıgı icin simdilik bu kadarıyla yetiniyoruz fakat sizin de yardımınızla gelismeye calısacagız :) Turkiye'de çok sayıda Lazio sempatizanı var ve eger onları bu platformda bulusturabilirsek ne mutlu bize :)

    Bu arada senin eksideki yazılarını sık sık takip ediyorum.umarım lazioyu ve biz laziolulari temsil etmeye devam edersin :)

    YanıtlaSil
  3. türkiyedeki lazio sempatizanları icin bir forum acsak daha iyi olur kanatindeyim

    YanıtlaSil
  4. Evet forum daha kapsamlı ve daha sohbet dolu bir platform gerceklestigi taktirde daha iyi olacaktir ama soyle birsey var ki forum yönetmek daha zor ve forumu canlı tutmamiz gerekiyor.Yani 2-3 kisinin muhabbetinin dondugu bir forum hos olmaz.Ama dedigim gibi eger herkesi orada bulusturabileceksek ve kurucu forumu iyi bir sekilde cekip cevirecekse tabii ki sahane olur.

    YanıtlaSil