BİANCOCELESTİ SEVDALILARI

Noi Siamo Qua! Sempre con te,unica fede,unica passione,e cantero,finché vivro,FORZA LA LAZİO! FORZA BİANCOAZZURİ! AVANTİ LAZİO!

3 Ekim 2010 Pazar

Serie A 6.Hafta Maç Öncesi: SS Lazio - Brescia Calcio

                                     S.S. Lazio – Brescia Calcio SpA
Stadio Olimpico di Roma
3 Ekim 2010 Pazar
16.00

6.Haftada ligin flaş ekiplerinden Brescia'yla karşılaşıyoruz.Lige bu sene yükselmelerine rağmen harika bir başlangıç yaparak 5 hafta sonunda 3.sıraya yerleştiler.

Maç öncesi çok fazla söylenecek bir şey yok.Brescia takım ruhunu yakalamış bir ekip ve bizi zorlama potansiyeline sahipler.Ancak bizim oyuncularımızda iyi bir performans gösterirse bu maçtan galip ayrılırlar.Reja faktörü bu maçta etkili olacak.Maç içinde yapacağı müdahaleler maçın bize gelmesini sağlayacaktır.4-3-2-1 taktiğini benimsemiş olması da sevindirici.

Rakibimiz Brescia'ya dönecek olursak,onlarda bizim gibi 4-3-1-2 tarzı bir dizlişle sahaya çıkıyorlar fakat onların oyun içindeki stilleri oldukça farklı.Caraciollo'nun uzun boyunu avantaja çevirmek amacıyla genellikle topu kanatlara yayıyorlar.Bu nedenle bugün beklerimize çok iş düşecek.

Tahminim,erken bir gol bulmamız bizim maçı domine etmemizi sağlar.Bu maçı kazanacak güçteyiz ve ev sahibi avanajını kullanarak hem güçlü Brescia'ya ağır bir darbe vurmak hem de ligin üst sıralarında tutunmak için bunu başarmalıyız.Forza Lazio!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder