BİANCOCELESTİ SEVDALILARI

Noi Siamo Qua! Sempre con te,unica fede,unica passione,e cantero,finché vivro,FORZA LA LAZİO! FORZA BİANCOAZZURİ! AVANTİ LAZİO!

17 Ekim 2010 Pazar

Serie A 7.Hafta Maç Öncesi: AS Bari - SS Lazio

                                  A.S. Bari – S.S. Lazio
Stadio San Nicola
17 Ekim 2010 Pazar
Saat: 21.45

Serie A'nın  lideri ünvanıyla girdiğimiz 7.Haftada geçen sene başımıza büyük bela açan Bari'yle karşılaşıyoruz.

Takım içerisinde önemli gelişmeler var.Reja'nın tekrar Sampdoria-Bologna maçlarında tercih ettiği 4-2-3-1 taktiğine döndüğü gelen haberler arasında.Açıkçası bu hareketi fazla doğru bulmadım.Tek forveti bize uymadığı apaçık ortada.İlerde ortasahanın da desteğiyle üretken olunabileceği düşünülmüş olabilir ama destek gelmediği taktirde Floccari'nin tek başına ne kadar etkisiz olduğunu daha öncede gördük.Bu nedenle Hernanes,Mauri ve Zarate forvet hatına oldukça yakın oynamalı.Neticede sanrım Reja "Çok fazla maç kazandık,zaten bu takıma karşı pek bir şey yapamıyoruz en iyisi puan bırakalım"diye düşünerek ortaya çıkardığı taktik anlayışı zararımıza olacak gözüküyor.

Rakibimiz Bari'ye bakacak olursak,geçen sene iyi başlayıp herkesi şaşırttıkları ligde,daha sonra düşüş yaşamış fakat ligi 10.bitirerek küme potasından uzak,rahat bir şekilde bitirmişlerdi.Bu senede buna benzer bir tablo göreceğiz gibi geliyor.6 maçta 2 gailbiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet şeklinde devam ediyorlar.Önemli sorunları gol sıkıntısı çekmeleri.Gerçekten de vasat bir hücüm hatları var ve 6 haftada 6 gol atabildiler.Fakat Ghezzal-Almiron ikilisi dikkat edilmesi gereken bir ikili.Ayrıca ateşli seyircileriyle cehenneme çevirecekleri stadda ekstra bir performansla oynayabilirler.

Sonuç olarak,Bari evinde tehlikeli bir takım ve bugün defansif ve ofansif özelliklerimizi en üst düzeyde kullanmamız gerekiyor.Buna Reja'nın (bence) saçmasapan,bize uygun olmayan taktik anlayışı eklenince bizi daha zor bir maç bekliyor.Bu nedenle olası bir puan kaybı sürpriz olmaz.Ama oyunuclarımız sezon başından beri gösterdikleri hırsı sahaya yansıtırlarsa bu maçı da alarak liderliği sürdürürler.Forza Lazio!

Muhtemel Lazio Kadrosu: (4-2-3-1) Muslera, Radu, Biava, Dias, Lichtsteiner, Ledesma, Brocchi, Mauri, Hernanes, Zarate, Floccari.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder