BİANCOCELESTİ SEVDALILARI

Noi Siamo Qua! Sempre con te,unica fede,unica passione,e cantero,finché vivro,FORZA LA LAZİO! FORZA BİANCOAZZURİ! AVANTİ LAZİO!

25 Ekim 2010 Pazartesi

Serie A 8.Hafta Maç Sonu: Lazio 2-1 Cagliari

Lazio 2 (Floccari 21′, Mauri 53′)
Cagliari 1 (Matri 58′)


Rüya devam ediyor.Lazio,Stadio Olimpico'da Cagliari'yi de yenerek Inter'in puan kaybettiği haftada liderliğini sürdürdü.

Maç geçen seneden görüntüleri aklımıza getirmedi değildi açıkçası.Zorlaa zorlaya,uflaya puflaya maçı 3 puanla tamamladık.Cagliari özellikle 2.yarıda bizi çok zorladı ama bu onlara gol olarak dönmeyince geçen senenin kopya maçlarından birini yaşamamış olduk.Takım bazen kötü oynayacağı maçlar olacak ama kötü oynayıp kazanabilme yetisini kazanmış olmak önemli bir artı.

Maç içerisindeki eksilerimize bakacak olursak,defans hattı sezon başından beri en kötü performansını gösterdi.Biava ve Dias Matri'yi durdurmakta oldukça zorlandı ve vasat kaldı.Fiziksel açıdan da yetersiz bir ikililer.Stendardo fiziki ve mental açıdan bence ilk 11'de değerlendirilmeli.Ayrıca Radu oldukça kötüydü.O bölgeyi sıkça kullandılar ve Radu bunları izlemekle yetindi.Onun yerine de hala performansını çok merak ettiğim Garrido'da oynamalı artık.

Pozitif yönlerimize baktığımızda, Reja'nın yine iyi bir diziliş ve oyuncu seçimiyle maça çıktığını ve maç içinde gerekli müdahaleleri yaptığını görmek sevindirdi.Gerçekten kurt bir teknik direktör olduğunu gösterdi.Maçı kazanmamızda en önemli etken Reja'ydı.Tek eksiğinin artık bizim şans vermekten bıktığımız,onun harcamaktan bıkmadığı Zarate'den vazgeçmemesi.Sanırım onu haftaya yedek kulübesinde görmek daha iyi olacak.Ayrıca Hernanes,Floccari,Mauri üçlüsü çok etkiliydi.Sezon başından beri oldukları gibi.

***********************************

En İyimiz: Stefano Mauri,bu sezon içinde birkaç kez daha olduğu gibi bu kez de hırsı,yürekten oyunu ve attığı golle 3 puanı getirdi.90 dakika çalıştı,elinden gelen herşeyi yaptı.

En kötümüz: Radu,Matri'yi savunmakta zorlandı.Resmen onun olduğu tarafı koridor gibi kullandılar.Teke-tekte çok kolay geçtiler.Yorgun olduğu çok belliydi ve Garrido hazır olduğu taktirde bench'e çekilebileceğini göstermiş oldu.

***********************************

Bu sefer biraz da uğurlu kartalımız Olimpia'nın yardımıyla çok iyi oynamadığımız maçı kazanarak liderliğimizi sürdürdük.Çok daha yıldızlara sahip çok daha maliyetli rakiplere karşı buralara ulaşmak harika.Eğer Lazio bu performansını ve galibiyetlerini birkaç hafta daha sürdürürse şampiyonluk ihtimalleri hakkında konuşmaya başlayabiliriz.Forza Lazio!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder