BİANCOCELESTİ SEVDALILARI

Noi Siamo Qua! Sempre con te,unica fede,unica passione,e cantero,finché vivro,FORZA LA LAZİO! FORZA BİANCOAZZURİ! AVANTİ LAZİO!

24 Ekim 2010 Pazar

Serie A 7.Hafta Maç Sonrası: Bari 0-2 Lazio

Bari 0
Lazio 2 (Hernanes 52′, Floccari 61′)


Aslında rakibe ve kendi oyun taktiğimize bakınca puan kaybı olası gözüküyordu.Maçın hepsini izleyemedim ama bu maçta da genel anlamda daha iyi ve kontrolü elinde tutan taraf gözüküyordu.Savunmanın sene başından beri gösterdiği harika performans ve Hernanes'le Floccari'nin golleri 3 puanı bize getirdi ve liderliği sürdürmemizi sağladı.Böylece geçen sene 2 maçtada yenildiğimiz Bari'den intikamımızı almış olduk.

Maçın büyük bölümünü izleyemedim bu nedenle en iyimiz ve en kötümüz değerlendirmesi yapamayacağım.Ama zaten takımın genelinin iyi bir performans ortaya koyduğunu gördük.Özellikle Hernanes bir kez daha aslında dünyanın en iyilerinden olduğunu ve Lazio'nun bu sene en çok ihtiyacı olduğu oyuncusu olduğunu ve Andre Dias'ın şaşırtıcı bir biçimde sene başından beri gösterdiği istikrarlı performansı bu maçtada bozmadığı maç oldu.Böylece liderliğimizi sürdürmüş olduk.Umarız takıma nazar değmez ve Cagliari karşısında da 3 puanı alarak dünyayı şaşırtmaya devam ederiz.Forza Lazio!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder